İhsan-Selatın Aras İlkokulu
ADNAN MENDERES MAH. GÖKMEN SK. İHSAN SELAHATTİN ARAS İLKÖRETİM OKULU BLOK NO: 1 KEÇİÖREN / ANKARA

VİZYON

Güvenli, temiz ve ferah bir ortamda; öğrencilerimizin, yeteneklerini ön plana çıkaran, kendilerini ifade etmelerini sağlayan, milli değerlere bağlı, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştirmek ve öğrencilerimize çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımları kazandırmaktır.

Evrensel değerlere sahip, tercih edilen, her alanda öncü bir okul olmak.

BAŞARILAR

SBS sınavlarında Keçiören ilçesi başarı sıralamasında iki yıl üst üste en iyi on devlet okulu arasında yer alan okulumuz, 2012-2013 eğitim-öğretim yılı Ankara ili Futsal turnuvasında il ikincisi olarak, Ankara´yı Türkiye genelinde temsil etme görevini üstlenmiştir.

İkili

8,00-12,50 arası Sabah devresi; 13,00-18,00 arası öğle devresi

Keçiören Turizm

Keçiören Kaymakamlık binasına 2,5km Kızılay meydanına 10km mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Keçiören Gökçek Parkının Doğu tarafında bulunan Adnan Menderes mahallesinde yer almaktadır. Adnan Kahveci caddesi üzerindedir.